Uncategorized

EVEN VOORSTELLEN: JONTY HIKMET VAN OHMME

Vorige week maandag was ik een dag in London voor inspiratie en voor een afspraak met Jonty van het Engelse mannen yogamerk Ohmme Yoga. Van het eerste moment dat we begonnen te praten was er herkenning in onze werkwijze en kijk op yoga. Zo bijzonder!

In een mooi hotel in Victoria Station hebben we 1,5 uur met elkaar gesproken en idee├źn uitgewisseld. Deze korte lijnen zijn voor mij belangrijk bij de keuzes die ik maak. Het verhaal achter een merk en het directe contact met eigenaar /ontwerper van een merk maken de kleding voor mij meer dan alleen kleding, maar kleding met een verhaal en vaak een missie.

De missie van Ohmme is om zoveel mogelijk mannen aan yoga te laten doen en er kennis mee te laten weten. Het doel van Ohmme is dat hun kleding hieraan bijdraagt en drempelverlagend werkt.

Ohmme is heel goed ontvangen bij YogaSway, van yogadocenten, yogi’s tot dames die iets voor hun man kochten. Inmiddels is de collectie bij YogaSway uitgebreid en is er een lange broek (dharma pants) in drie kleuren, t-shirts (bamboo en non-bamboo in 3 kleuren), langere shorts (warrior II) in drie kleuren en een korte short (2 dogs) in twee kleuren. In beide type shorts zitten een strakke binnenbroek. De shorts en non bamboo shirts zijn ook erg geschikt voor de hot yoga/ bikram.
Genoeg keuze dus voor jullie, mannen! En dames, voor jullie mannen!

OHmme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *