Uncategorized

EVEN VOORSTELLEN: JULIETTE VAN TAME THE BULL

Graag stel ik jullie voor aan Juliette Sanders, eigenaresse en ontwerpster van het nieuwe Nederlandse yogamerk Tame The Bull.
Juliette beoefent graag vinyasa yoga en miste daar geschikte yogakleding voor. Daar is nu verandering in gekomen! Ontworpen in Nederland en geproduceerd in Portugal, is tame the bull ‘ the no fear yoga gear’ een behoorlijk begrip aan het worden.

Vanaf april 2016 hangt Tame the Bull bij YogaSway en heeft al heel wat fans. Kenmerkend zijn de mooie (seamless) stoffen, comfortabele ontwerpen en fantastische pasvorm. Door de eigentijdse uitstraling kun je de kleding aan naar yoga maar ook naar pilates, tijdens het hardlopen of andere sporten of dragen als fashion/ lounge wear. Daarbij is het perfect te combineren en te variƫren, ook met andere (yoga)kleding.

Ik vind het altijd leuk en inspirerend om Juliette te spreken, in de winkel of zoals gisteren tijdens een heerlijke lunch bij Van Dam Brasserie in Amsterdam. Er wordt dan druk overlegd en gebrainstormd en gaat de tijd veel te snel voorbij…..

NIEUWE COLLECTIE
In het voorjaar hangen de mooie capri’s and off schouder tops in verschillende kleuren weer in de winkel. Ook werkt Juliette hard aan een nieuwe collectie, ik laat het jullie weten zodra ik hier nieuws over heb.

Tame the Bull